Tisdag 17/4 2007

Jag har så gott som sagt upp mig nu från jobbet. Pallar inte med att känna ångest flera dagar innan varenda gång man ska dit. fy.
Som jag sa till mamma innan: Det här är 5 gånger värre än när man skulle ut och springa med fotbollen mitt i vintern när det var 20 minus grader.
så mycket syter jag för att gå dit. emn nu får det vara nog.
Sen tog jag och fixade mig ett annat lite extra jobb istället. Freddy ska träna fotboll två gånger i veckan nu på sommarlovet och hans assistent ska till Australien så jag frågade freddy om han ville att jag skulle hänga med honom och träna istället och han sken upp som en sol. Så mamma ringde och fixade så jag får pengar för att hänga med min bror två timmar i veckan :D
Så inom loppet av 30min hann jag bli av med ett jobb och skaffa ett nytt.

De senaste dagarna har det varit massa med kalas.
I torsdags fyllde Therese år så vi firade henne i fredags. Först var vi hos hennes syster med sandra, alex, ardis, jim och biffen sen drog vi ner till stan och satte oss på piren, där vi träffade Katrin :)  När sandra och therese sedan skulle vidare till Huset stötte vi på Kött, Gustav, Anton, Koffe och Driola så jag hängde på dem. Vis kulle egentligen hem till Gustav en hann bara till VIP där vi träffade Pjär coh då gav kött upp och ville hem så han och jag åkte hem med pjären. det var en trevlig kväll!

I söndags var det dags att fira Linnea så dit åkte vi i racerfart för att grilla. När jag och sandra kom dit fick jag ställa mig vid grillen jämte linnea haha. vi skötte det bra tycker jag ;) Maten blev god och thereses mammas tårta satt som ett smäck i magen. Efter mycket tjat och skratt gick vi ut i trädgården och lkete Dunk-gömma. haha det var roligaste på väldigt länge!

I måndags var det återigen dags att åka hem till linnea men denna gången tillsammans med johan och hans familj. Denna gången blev vi bjudna på pizza och chips. oh fresh . det var gott ändå : ) fett är gott.