test

Detta är ingen skämtfråga utan faktiskt är följande utarbetat av en psykolog. Ingen jag känner har svarat rätt, inklusive mig själv. En kvinna var på sin mors begravning. Där mötte hon en man hon inte kände igen. Hon tyckte att mannen var fantastisk - rena drömmannen och hon blev förälskad ögonblickligen! Då begravningen var över, försvann han utan att hon fått hans telefonnummer. Ingen visste vem han var så hon kunde inte kontakta honom. Några dagar senare mördar hon sin syster... Fråga: Vad var motivet till mordet på hennes syster?
(... tänk lite innan du svarar och skrolla sedan ner .....)

















Svar: Hon hoppades att mannen skulle dyka upp på även denna begravning! Om du har svarat rätt, tänker du som en psykopat. Detta var ett test skapat av en känd amerikansk psykolog och som användes för att se om man tänker som en mördare. Många seriemördare som deltog i testet svarade rätt på frågan. Om du svarade fel kan du skatta dig lycklig. Om du har svarat rätt, ber jag dig vänligast att meddela mig, så att jag kan ta bort dig från min mail-lista.......

Sofie

Hittade en sida på sandras blogg. Kolla upp ditt namn också :)

[ Sökord: kronemalm | Kön: man/kvinna ]

Det finns 11 personer som har efternamnet Kronemalm.

[ Sökord: sofie | Kön: Kvinna ]

Det finns 28110 kvinnor som har förnamnet Sofie .
Av dessa har 12629 namnet Sofie som tilltalsnamn/förstanamn.


lilla al-fadji


Jag fick en rolig film av dennis ( :
kolla på den, den är skit rolig





Nagellack

Nu har jag äntligen beställt mina nagellack som jag varit på väg att göra i flera veckor. men som vanligt har jag haft svårt för att få tummen ur röven.


 Naughtycal Navy från Colour Club. Denna är marinblå, inte svart

 Princess Rule! från OPI

 Shower Together från China Glaze

 DS Royal från OPI

 DS Vintage också från OPI

Dessa fem plus ett top lack som jag inte hittar bra bild på..  så om ca.2 veckor ligger dessa hemma hos mig, härligt. Det sura nu är att jag inte kan ha nagellack nu när jag jobbar för det bara skavs av hela tiden fast nu får jag testa med dessa nya mycket bättre lack :)